Om oss

Bibbis Assistans är ett företag som hjälper dig med personlig assistens enligt LSS eller Assistansersättning enligt SFB. Vi har ett kontor som ligger på Skebokvarnsvägen 340 i Bandhagen.

Vi har över 15 års erfarenhet av att verkställa personlig assistans. Den erfarenheten gäller kommunala ärenden och även privata.

 

Klicka här för att ladda ner vår personuppgiftspolicy.

 

Bli kund hos oss

Vår strävan är att assistera er i ert behov på bästa möjliga sätt. Det gör vi genom att göra en korrekt analys av era behoven som ni har och därifrån skräddarsy en personlig assistans som passar just er. Vi har en öppen dialog med er om just alla problem ni vill prata om så att inget hamnar mellan stolarna. Du har självklart alltid möjligheten att själv välja hur stort ansvar vi ska hjälpa till med.

Slå oss en signal så berättar vi mer om hur vi arbetar.

 

Synpunkter och klagomål

Om du känner att vi inte lever upp till dina förväntningar, vill vi gärna att ni meddelar oss om detta. Så vi på bästa möjliga sätt kan komma på rätt spår igen och göra er nöjda på nytt. Vi strävar alltid efter att bli bättre och vill gärna att du ska vara med i den resan. Vi tycker att en öppen dialog är väldigt viktig och den ska självklart gå båda vägarna.

Du kan skicka dina synpunkter och klagomål via brev till:

Bibbis Assistans AB
Almnäsvägen 15
124 30 Bandhagen
info@bibbisassistans.se